LØB

Nordskovløbet tilbyder tre forskellige løbedistancer på henholdsvis 1.000 m, 5 km og 8,5 km.
For alle deltagere på 5 og 8,5 km vil der være mulighed for gratis også at deltage på 1.000 m som afvikles forud for de øvrige distancer.

REMA 1000 METER

Verdensrekorden er 2.11,96 minutter. Den danske rekord lyder på 2.16,29 minutter. Og klubrekorden i SAK77 er på 2.27,8 min. Men hvor hurtigt kan man løbe på 1000 meter ned ad bakke på Nordskovvej – fra Nordskovpassagen og til det nye kryds ved Frederiksberggade?

Det tester Nordskovløbet på en distance, som er en sjælden gæst ved motionsløb. Sprintdistancen bliver afviklet før selve motionsdistancerne i Nordskovløbet, og man kan derfor sagtens nå både at løbe REMA 1000 meter og deltage på en af motionsdistancerne. 

Særligt for børn og unge indtil 15 år: SMT og SAK77 ønsker at få så mange deltagere under 16 år med til Nordskovløbet. Derfor bliver de første to starter i Nordskovløbet kun for piger indtil 15 år og kun for drenge indtil 15 år. Præmierne bliver gavekort til gratis prøvetræning i de to klubber.

5 KM

5 km-distancen har start og mål på asfaltområdet mellem broerne og det nye lyskryds. Den første kilometer løbes opad Nordskovvej, og ved Tranevej drejes ind på Skydebanevej, som følges til ca. 2,3 km. Herfra løbes nordpå til Gjernstien, som følges tilbage til Nordskovvej. Efter ca. 3,5 km passeres Nordskovvej over en af de nye gangbroer, Tranevej passeres ligeledes på en gangbro, inden den sidste kilometer til mål løbes på Nordskovvej.

8,5 KM

8,5 km-distancen har start og mål på asfaltområdet mellem broerne og det nye lyskryds. Den første kilometer løbes opad Nordskovvej, og efter ca. 1,5 km drejes skarpt op ad Bodalsvej (en af Nordskovens skrappeste stigninger). Hvor Bodalsvej passerer Hårupvej på toppen af åsen i Nordskoven, skærer ruten mod højre og går sydpå ad Langdalen. I bunden af Langdalen drejes skarpt til venstre, og ruten følger jernbanen indtil Ulvedalsvej, hvor det går opad indtil toppen af åsen. Herfra går det behageligt nedad Korsdalsvej, som følges indtil Gjernstien. Gjernstien følges frem til Nordskovvej, hvorefter ruten følger 5 km-ruten til mål.